Zboruri noi către Dubai cu Animawings. Dus-întors de la 249 Euro

 Zboruri noi către Dubai cu Animawings. Dus-întors de la 249 Euro

Animawings va re-deschide in decembrie ruta București-Dubai Al Maktoum (DWC). Am găsit niște prețuri foarte bune la sfârșitul lunii ianuarie.

 

București – Dubai DWC – București

Vin 24.01 – Mar 28.01.2025

Animawings folosește noul aeroport Al Maktoum (DWC). Situat in zona Jebel Ali (sud-vest-ul orașului), DWC este convenabil mai ales daca vei alege o cazare in Dubai Marina sau chiar daca vrei sa ajungi in Abu Dhabi.

DWC se afla la circa 20 km de stația de metrou Expo 2020, unde puteți ajunge in 20 minute cu Careem (circa 20 Euro) sau in 45 minute cu transportul public (linia F55).

 

Pentru cazare, iți propunem Royal Beach Residences, un aparthotel situat in Dubai Marina, bine conectat cu transportul public, cu piscina si cu recenzii foarte bune (rating 8,7). Prețurile pe Booking sunt de la 87,5 Euro/camera/noapte în camera dubla cu mic dejun inclus (preț pentru membrii Booking Genius).

 

Tine cont ca luna ianuarie este high season in Dubai, așa ca iți recomandam sa rezervi cazarea din timp.

 

Alte date cu preturi foarte bune

Vin 17.01-Mar 21.01                    zboruri                 cazare

Vin 31.01-Mar 04.02                    zboruri                 cazare

 

Caută aici zboruri în alte date și aici soluții de cazare în alte date.

 

Dubai este un oraș și un emirat din Emiratele Arabe Unite, cunoscut pentru cumpărături de lux, arhitectură ultramodernă și o scenă plină de viață de noapte. Burj Khalifa, un turn de 830 de metri înălțime, domină orizontul plin de zgârie-nori. La poalele ei se află Fântâna Dubai, cu jeturi și lumini coregrafiate pe muzică. Pe insulele artificiale chiar în largul mării se află Atlantis, The Palm, o stațiune cu parcuri acvatice și cu animale marine.

Din Dubai poți vizita capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi cu autobuze frecvente si eficiente din stația integrata metro/bus IBN Battuta.

Pentru mai multe informații poți vizita https://www.visitdubai.com/en/

 

Alătură-te grupului nostru pe Facebook pentru a descoperi oferte de top, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe din călătorii.

 

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu, iar rezervările pentru zbor și cazare trebuie făcute direct de tine prin intermediul link-urilor de mai sus. Prețurile menționate sunt valabile la momentul publicării, dar pot suferi modificări.

Postari asemanatoare