Revelion la New York pentru cei din vestul țării! Zboruri dus-întors din Belgrad cu United Airlines de la 570 Euro

 Revelion la New York pentru cei din vestul țării! Zboruri dus-întors din Belgrad cu United Airlines de la 570 Euro

Vrei să petreci Revelionul în Times Square? Rezervă-ți biletele de avion și cazarea în avans și vei primi oferte foarte convenabile. Dacă locuiți în vestul țării, puteți lua în considerare varianta de a zbura din Belgrad, unde am găsit această ofertă:

Belgrad-New York (aeroport Newark)-Belgrad

Vin 27.12.2024-Vin 03.01.2025

Newark este al doilea cel mai mare aeroport din zona NY, după JFK. Este situat în New Jersey și este conectat prin trenuri directe către Manhattan.

Având în vedere comoditatea la sosire și la plecare și relativa ușurință de a ajunge în Manhattan din Newark, vă sugerăm să stați în apropierea aeroportului, la hotelul SpringHill Suites by Marriott Newark. Hotelul oferă transfer gratuit la aeroportul din Newark, are o piscină interioară și are recenzii foarte bune (evaluare 7,8). Prețurile la Booking sunt de la 133 Euro/camera/noapte in camera dubla cu mic dejun inclus (preț pentru membri Booking Genius).

Caută aici zboruri în alte date și aici soluții de cazare în alte date.

New York City este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, zona sa metropolitană fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Este situat în statul New York, prescurtat NY și are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790, fiind de asemenea și primul oraș capitală al statului și locul de numire a lui George Washington ca primul președinte al Statelor Unite. De mai bine de un secol a fost unul din centrele mondiale importante de comerț și finanțe. New York este de asemenea considerat unul din cele mai importante orașe din lume datorită influenței sale globale din mass-media, educație, divertisment, artă, și modă. Orașul este de asemenea și un centru important al afacerilor externe, găzduind sediul Organizației Națiunilor Unite.

Îți poți completa vizita la New York vizitând Boston sau Philadelphia (poți merge cu Megabus sau Flixbus)

Pentru mai multe informații poți vizita https://www.nyctourism.com/

 

Alătură-te grupului nostru pe Facebook pentru a descoperi oferte de top, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe din călătorii.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu, iar rezervările pentru zbor și cazare trebuie făcute direct de tine prin intermediul link-urilor de mai sus. Prețurile menționate sunt valabile la momentul publicării, dar pot suferi modificări.

Postari asemanatoare