Promoție HiSky! Bilete la prețuri reduse din România și Moldova până la 30 septembrie, începând de la 39,99 Euro

 Promoție HiSky! Bilete la prețuri reduse din România și Moldova până la 30 septembrie, începând de la 39,99 Euro

Pentru cei care încă nu au auzit, din anul 2021 România are o nouă companie aeriană: HiSky. Cu 8 avioane, HiSky este o companie cu o identitate și o prezență stabilă în mai multe aeroporturi din România și la Chișinău, unde a început aventura investitorilor.

Printre altele, anul trecut, HiSky a uimit comunitatea pasionaților de transport aerian din România, deschizând prima cursă directă între București și New York după mai bine de 20 de ani.

Până la 30 septembrie, HiSky oferă prețuri foarte atractive pentru toate zborurile pe care le operează, începând de la 39,99 Euro.

Exemple:

Aceste tarife sunt pentru zboruri in clasa Basic Economy, fără bagaj de cală.


Airalo:
Nu mai este nevoie să căutați un pachet de date cu un operator local când călătoriți în străinătate! Un eSIM Airalo vă permite să accesați servicii mobile precum date, apeluri și mesaje text, fără să fie nevoie să schimbați cartela SIM fizică. Pachetele Airalo sunt economice, sigure și disponibile în peste 200 de țări și regiuni.

Alegeți pachetul potrivit aici.


Conectați-vă cu Tripdeals.ro:
Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.
Aceasta este o propunere de vacanță individuală, iar rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de către dumneavoastră prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot suferi modificări fără notificare prealabilă din partea companiilor aeriene și/sau a furnizorilor fiecărui serviciu în parte.

Postari asemanatoare