Sfârșitul verii la Marea Adriatică: Zboruri dus-întors până la Zadar (Croația) pentru 52 Euro

 Sfârșitul verii la Marea Adriatică: Zboruri dus-întors până la Zadar (Croația) pentru 52 Euro

Zadar

București – Zadar – București

Luni 16 septembrie – Joi 19 septembrie

OTP-ZAD-OTP

Vă propunem să vă cazați la City Premium Rooms Old town, un aparthotel localizat în centrul vechi al orașului, cu recenzii foarte bune (8,2 pe Booking).

Prețul unei camere duble cu mic dejun inclus pentru 3 nopți este de 230 Euro (aproximativ 76 Euro/cameră/noapte).

Prețul total, cu opțiunile propuse de noi, este de aproximativ 167 Euro/persoană.

 

Zadar este un oraș de pe coasta dalmată a Croației, situat pe malul Mării Adriatice. Orașul este cunoscut pentru porțile venețiene ce străpung zidurile sale, precum și pentru atracțiile istorice din jurul Forumului Roman. Printre acestea se numără Mănăstirea Sf. Maria din secolul al XI-lea, cu artă religioasă datând din secolul al VIII-lea, catedrala Sf. Anastasia din secolul al XII-lea și biserica rotundă preromanică Sf. Donatus, din secolul al IX-lea.

Conform datelor de pe Google, temperaturile medii în septembrie în Zadar variază între 17° și 25°C, cu aproximativ 6 zile de ploaie. Deși este posibil să nu fie vreme de plajă, atmosfera va fi perfectă pentru plimbări prin centrul vechi sau pentru o cafea savurată la o terasă.

Pentru mai multe informații puteți vizita https://zadar.travel/

 

Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.

Aceasta este o propunere de vacanță individuală și rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dvs. prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot fi modificate fără notificare de către companiile aeriene și/sau furnizorii fiecărui serviciu in parte.

Postari asemanatoare