Zboruri foarte ieftine spre Chania, pe insula Creta. Dus-întors cu Ryanair de la 34 Euro

 Zboruri foarte ieftine spre Chania, pe insula Creta. Dus-întors cu Ryanair de la 34 Euro

Opțiuni de zbor:

Ryanair operează ruta estivală Otopeni-Chania de 5 ori pe săptămână, până la sfârșitul lunii octombrie. În acea lună puteți găsi multe combinații la prețuri între 34 și 38 Euro.

București – Chania – București Joi, 17 octombrie – Miercuri, 23 octombrie – 34 EUR

Alte date posibile:

Duminică 20 octombrie – Miercuri 23 octombrie             34 EUR

Joi 17 octombrie – Miercuri 23 octombrie                          35 EUR

Miercuri 16 octombrie – Miercuri 23 octombrie               38 EUR

Cazare recomandată
Vă propunem să vă cazați la Hotel Nostos, un hotel de 3 stele perfect localizat în Orașul Vechi, cu recenzii foarte bune (8,6 pe Booking). Prețul unei camere duble, cu mic dejun inclus, este de 80 Euro/cameră/noapte (preț cu Booking Genius). Există un autobuz direct de la aeroport până în Central Chania Bus Station, la 700 de metri de hotel.

Despre orașul Chania si insula Creta
Chania este un oraș de pe coasta de nord-vest a insulei grecești Creta. Este cunoscut pentru portul venețian din secolul al XIV-lea, străzile înguste și restaurantele de pe malul apei. La intrarea în port se află un far din secolul al XVI-lea, cu influențe venețiene, egiptene și otomane. Vis-a-vis, Muzeul Nautic are modele de nave, obiecte navale și fotografii. Fosta mănăstire Sf. Francisc găzduiește Muzeul de Arheologie din Chania.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul https://www.we-love-crete.com

 

Ce vreme să vă așteptați

Conform datelor de pe Google, temperaturile medii în octombrie în Chania variază între 16° și 24°C, cu doar 3 zile de ploaie.

Conectați-va cu Tripdeals.ro

Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.

Aceasta este o propunere de vacanță individuală și rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dvs. prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot fi modificate fără notificare de către companiile aeriene și/sau furnizorii fiecărui serviciu in parte.

Postari asemanatoare