Avgeek trip: zboară către Sao Paulo prin Statele Unite! Zboruri Delta dus-intors din București de la 643 Euro

 Avgeek trip: zboară către Sao Paulo prin Statele Unite! Zboruri Delta dus-intors din București de la 643 Euro

Ești un avgeek? Zborurile sunt pasiunea ta? Zboara către Brazilia prin Statele Unite cu Delta!

București – Sao Paulo ( Guarulhos ) – București

Mar 24.09.2024-Mar 01.10.2024

Acest Iținerariu include opriri:

  1. La dus: Amsterdam (9 ore în timpul zilei – suficient timp pentru o escapadă în oraș ) și New York JFK (2 ore și 50 de minute – un timp acceptabil pentru immigration și bag re-check )
  2. La întors : Atlanta (10 ore – suficient timp pentru o escapadă în oraș ) și Paris CDG (2 ore, suficient pentru un tranzit confortabil)

În ambele cazuri, zborul SUA- Brazilia este overnight . La întoarcere vei avea un dublu overnight.

Pentru cei care, ca mine, nu sunt fan Tarom, niciunul dintre zboruri nu este operat de compania de stat. Zborul AMS-JFK este operat de KLM cu 787-10, iar celelalte trei zboruri long-haul sunt operate de Delta cu 767-400 și A330-300 (nu cea mai modernă aeronavă).

Atenție : dacă alegi această opțiune, reține că trebuie să faci immigration în Statele Unite (acolo nu există concept de tranzit internațional ), așa că trebuie să ai viză sau green card. NUți recomandăm acest itinerariu dacă nu ai deja o viză pentru SUA.

 

Zona metropolitană São Paulo are trei aeroporturi. Dacă alegeți acest Iținerariu, veți ajunge și veți pleca din Guarulhos (GRU).

Sao Paulo este o metropola de 20 de milioane de locuitori , este un centru financiar și economic, și merita sa stai acolo cel putin 2/3 zile. În schimb, vă puteți petrece restul vacanței în Rio de Janeiro sau la Cascada Iguaçu. Puteți zbura în ambele locații cu Gol și Latam companiile aeriene la tarife destul de mici. Atentie , Iguaçu este un oras este trinațional și are un aeroport în Brazilia (IGU), unul în Argentina (IGR) și unul în Paraguay (AGT). Selectați IGU când rezerva biletul de avion.

Și în Rio de Janeiro există două aeroporturi, Galeao (GIG) și Santos Dumont (SDU). Va sfatuiesc sa alegeti SDU (cel putin la sosire ) pentru o priveliste din avion care iți taie respiratia .

 

Propunerea noastră este:

Mie 25.09           aterizezi dimineața la Sao Paulo GRU. Lași troler-ul intr-un bag drop și pleci doar cu rucsac catre IGU. Zbori tot din GRU cu Latam. Te cazezi la Foz do Iguaçu

Joi 26.09             vizitezi cascadele Iguaçu (latura Brazilia).

Vin 27.09            Dimineața: pleci spre Rio de Janeiro. Există opțiuni cu 1 sau 2 escale. Daca esti un adevarat avgeek și preferi sa zbori de mai multe ori, iți propun combinatia mai lunga, cu escale la Sao Paulo și Brasilia cu Gol. Aceasta alegere iți permite sa testezi o altă companie aeriană braziliană. De altfel, este și cea mai ieftină variantă :-D.

Sam 28.09         vizitezi Rio de Janeiro

Dum 29.09        Ziua: vizitezi Rio de Janeiro. Seara: zbori catre GRU cu Azul. Recuperezi troler-ul și mergi în oraș

Luni 30.09         Vizitezi Sao Paulo

Mar 01.10          Ziua: vizitezi Sao Paulo. Seara decolezi de la GRU spre Statele Unite și de acolo spre Europa

 

Propuneri de zbor:

Mie 25.09           Sao Paulo-Iguaçu

Având în vedere că vei decola joi devreme, îți recomandăm să stai lângă aeroportul Foz do Iguaçu . Am găsit -o Hotel Colonial Iguaçu , un hotel de 3 stele cu recenzii foarte bun si un pret pret imbatabil de 49 Euro pentru 2 nopți in camera dubla .

Joi 27.09             Iguaçu-Rio de Janeiro SDU

La Rio de Janeiro, e foarte important sa alegi zona potrivita unde să te cazezi. Pentru a nu risca, noi iți sfatuim sa alegi Windsor Martinique Copacabana, la un pas de plajele Copacabana și Ipanema. Hotelul iți ofera o camera dubla la 149 Euro pentru 2 nopți.

Sam 29.09         Rio de Janeiro SDU-Sao Paulo GRU

La Sao Paulo, iți recomandam să te cazezi in centru și langa o statie de metrou. Propunerea noastra este M-Flat Hotel Gold – Paulista, un hotel de 4 stele cu piscina, care ofera o camera dubla la 138 Euro pentru 2 nopți.

Pretul total pentru 2 persoane, cu optiunile pe care le am alege noi, este  de aproximativ 1.215 Euro/ persoana.

Pentru mai multe informații poți vizita https://visitbrasil.com/en/, https://visitesaopaulo.com, https://www.destino.foz.br/atrativos-e-passeios-em-foz-do-iguacu/, https://www.turismo.rj.gov.br/

 

Alătură-te grupului nostru pe Facebook pentru a descoperi oferte de top, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe din călătorii.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu, iar rezervările pentru zbor și cazare trebuie făcute direct de tine prin intermediul link-urilor de mai sus. Prețurile menționate sunt valabile la momentul publicării, dar pot suferi modificări.

Postari asemanatoare