Zboruri foarte ieftine spre Trieste, Italia. Dus-întors cu Wizzair la 49 RON/direcție

 Zboruri foarte ieftine spre Trieste, Italia. Dus-întors cu Wizzair la 49 RON/direcție

În 2 noiembrie, Wizzair va lansa noua rută Otopeni-Trieste, cu 2 curse/săptămână (marți și sâmbătă). În luna noiembrie puteți găsi multe zboruri la prețul de 49 RON sau 9,99 EUR (prețul cu Wizz Discount).

Bucuresti – Trieste – Bucuresti

Sambata 9 noiembrie – Marti 12 noiembrie

Alte date posibile:

Sâmbătă 9 noiembrie – Sâmbătă 16 noiembrie

Sâmbătă 16 noiembrie – Marți 19 noiembrie

Sâmbătă 23 noiembrie – Marți 26 noiembrie

Vă propunem să vă cazati la Hotel Le Corderie, un hotel de 4 stele localizat la 1,1 km de centrul orasului, cu recenzii foarte bune (8,5 pe Booking). Prețul unei camere duble fără mic dejun inclus este de 86 Euro/cameră/noapte).

Trieste este capitala regiunii Friuli Venezia Giulia din nord-estul Italiei. Un oraș-port, ocupă o fâșie subțire de pământ între coasta Adriaticii și granița Sloveniei pe platoul carstic dominat de calcar. Influențele italiene, austro-ungare și slovene sunt toate evidente în aspectul său, care cuprinde un oraș vechi medieval și un cartier austriac neoclasic. Conform datelor de pe Google, temperaturile medii în noiembrie în Trieste variază între 8° și 13°C, cu aproximativ 8 zile de ploaie.

Pentru mai multe informații puteți vizita https://www.turismofvg.it/en/trieste?LangSetCMS=en

 

Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.

Aceasta este o propunere de vacanță individuală și rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dvs. prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot fi modificate fără notificare de către companiile aeriene și/sau furnizorii fiecărui serviciu in parte.

 

 

Postari asemanatoare