Zboruri foarte ieftine spre Salzburg, Austria. Dus-întors cu Wizzair la 49 RON/direcție

 Zboruri foarte ieftine spre Salzburg, Austria. Dus-întors cu Wizzair la 49 RON/direcție

Wizzair operează ruta Otopeni-Salzburg de 2 ori pe săptămână (luni și vineri). În luna noiembrie puteți găsi multe zboruri la prețul de 49 RON sau 9,99 EUR (preț cu Wizz Discount).

București – Salzburg – București

Vineri 8 noiembrie – Luni 11 noiembrie

Alte date posibile

Luni 4 noiembrie – Vineri 8 noiembrie

Vineri 15 noiembrie – Luni 18 noiembrie

Luni 25 noiembrie – Vineri 29 noiembrie

Cazare recomandată
Vă propunem să vă cazați la Hotel Leonardo, un hotel de 4 stele, localizat la 800 de metri de aeroport și la 4,6 km de centrul orașului, cu recenzii foarte bune (8,0 pe Booking). Prețul unei camere duble, fără mic dejun inclus, este de 129 Euro/cameră/noapte (preț cu Booking Genius). Vă recomandăm să optați pentru acest hotel, deoarece alternativele din centru sunt destul de scumpe, iar linia 10 de autobuz vă poate duce direct din fața hotelului până în centru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Salzburg
Salzburg este un oraș austriac la granița cu Germania, cu vedere la Alpii de Est. Orașul este împărțit de râul Salzach, cu clădiri medievale și baroce ale pietonalei Altstadt (Orașul Vechi) pe malul său stâng, având față în față Neustadt (Orașul Nou) din secolul al XIX-lea pe malul drept. Locul de naștere al celebrului compozitor Mozart, din Altstadt, este păstrat ca muzeu care expune instrumentele copilăriei sale. Conform datelor de pe Google, temperaturile medii în noiembrie în Salzburg variază între 1° și 9°C, cu aproximativ 9 zile de ploaie.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul agentiei Austriece de turism (în română).

Pentru alte oferte

Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.

Aceasta este o propunere de vacanță individuală și rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dvs. prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot fi modificate fără notificare de către companiile aeriene și/sau furnizorii fiecărui serviciu in parte.

 

Postari asemanatoare