Zboruri foarte ieftine spre New York. Dus-întors cu Lot Polish Airlines de la 428 Euro

 Zboruri foarte ieftine spre New York. Dus-întors cu Lot Polish Airlines de la 428 Euro

LOT Polish Airlines ne oferă încă o dată o ofertă foarte bună spre New York JFK. În lunile octombrie și noiembrie veți găsi multe date la mai puțin de 500 Euro.

Zboruri:

Luni, 18 noiembrie – București – Varșovia – New York JFK

Luni, 25 noiembrie – New York JFK – Varșovia – București

439 EUR (economy saver class, fără bagaj de cala)

Atenție: Dacă doriți să combinați această călătorie cu o zi în Varșovia, există o opțiune la 428 EUR, cu o zi întreagă în capitala Poloniei la întoarcere.

Alte date posibile:

Cazare recomandată:

În acest moment, există disponibilitate la Radio City Apartments în Manhattan la mai puțin de 170 Euro pe noapte. Pe acest site, v-am obișnuit cu prețuri mult mai mici, dar pentru o cazare frumoasă în cel mai cunoscut cartier din New York, aceasta este o ofertă foarte bună.

Radio City Apartments are un rating de 8,6 pe Booking, iar prețul pentru o cameră dublă fără mic dejun, cu Genius Discount, este de 167 EUR/cameră/noapte.

Despre New York:

Orașul New York este format din 5 cartiere situate acolo unde râul Hudson se întâlnește cu Oceanul Atlantic. În centrul său se află Manhattan, un cartier dens populat, care se numără printre cele mai importante centre comerciale, financiare și culturale ale lumii. Siturile sale emblematice includ zgârie-nori, cum ar fi Empire State Building și întinsul Central Park. Teatrul Broadway este amplasat în Times Square, în centrul Manhattan-ului.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial al turismului din New York.

 

Ce vreme să vă așteptați:

Conform datelor de pe Google, temperaturile medii în octombrie în New York variază între 6° și 13 °C, cu 7 zile de ploaie.

 

Conectați-vă cu Tripdeals.ro

Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.

Nota: Aceasta este o propunere de vacanță individuală, iar rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dvs. prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot fi modificate fără notificare de către companiile aeriene și/sau furnizorii fiecărui serviciu în parte.

Postari asemanatoare