Zboruri foarte ieftine spre Antalya. Dus-întors cu Pegasus Airlines de la 60 Euro

 Zboruri foarte ieftine spre Antalya. Dus-întors cu Pegasus Airlines de la 60 Euro

Pegasus Airlines este o companie low-cost din Turcia, care operează zboruri din București spre Istanbul (aeroportul Sabiha Gökçen) și Antalya. În această toamnă, Pegasus ne oferă prețuri foarte bune pentru zborurile din București spre Antalya.


Datele propuse:

 

 

 

 

 

Alte date posibile:


Cazare recomandată:

Vă propunem să alegeți La Casa Carina Butik Otel, un bed & breakfast cu un rating foarte bun pe Booking (8,7), amplasat la 600 metri de Turnul Ceasului și la 200 metri de plaja Mermerli.

Prețul pentru o cameră dublă, fără mic dejun, cu Genius Discount, este de 34 EUR/noapte.

 


Despre Antalya:

Antalya este al cincilea cel mai populat oraș din Turcia, având un port vechi plin de iahturi și plaje flancate de hoteluri mari. Este o poartă către regiunea mediteraneană de sud a Turciei, cunoscută sub numele de „Coasta Turcoaz” datorită apelor sale albastre. Rămășițele din perioada în care Antalya era un port roman important includ Poarta lui Hadrian, construită pentru a onora vizita împăratului roman în anul 130 d.Hr., și Turnul Hıdırlık din secolul al II-lea, cu vedere la port.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial de turism din Antalya.


Ce vreme să vă așteptați:

Conform datelor de pe Google, temperaturile medii în noiembrie în Antalya variază între 15° și 21 °C, cu 8 zile de ploaie.


Conectați-vă cu Tripdeals.ro:

Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.

Nota: Aceasta este o propunere de vacanță individuală, iar rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dvs. prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot fi modificate fără notificare de către companiile aeriene și/sau furnizorii fiecărui serviciu în parte.

 

 

 

 

Postari asemanatoare