Zboruri foarte ieftine spre Leeds, Anglia. Dus-întors cu Ryanair de la 34 Euro

 Zboruri foarte ieftine spre Leeds, Anglia. Dus-întors cu Ryanair de la 34 Euro

Ruta Otopeni-Leeds Bradford a devenit una destul de competitivă, fiind deservită de Ryanair de 4 ori pe săptămână și de Wizzair de 3 ori pe săptămână. Această competiție ne aduce bilete la prețuri foarte mici, mai ales în low season.

Zboruri:

Preț: 34 EUR (Basic Economy, fără troller, fără bagaj de cală)

 

Alte date posibile:


Cazare recomandată
Vă propunem să vă cazați la Ibis Styles Leeds City Centre Arena, un hotel cu un rating foarte bun pe Booking (8,4), amplasat la 1,5 km de Universitatea Leeds.

Când călătorim în Marea Britanie, cazarea este deseori cea mai mare cheltuială. În acest caz, chiar dacă optăm pentru un hotel de 3 stele, tot trebuie să plătim 130 EUR pe noapte pentru o cameră dublă, fără mic dejun.


Despre Leeds, Bradford și Harrogate
Aeroportul Leeds are autobuze directe spre orașele Leeds, Bradford și Harrogate.

  • Leeds este un oraș din regiunea Yorkshire, în nordul Angliei. Pe malul de sud al râului Aire, Royal Armouries găzduiește colecția națională de arme și artilerie. Din partea cealaltă a râului, zona industrială reamenajată din jurul Call Lane este renumită pentru baruri și localuri cu muzică live, situate sub arcadele de cale ferată transformate. Piața Leeds Kirkgate are sute de tarabe interioare și exterioare.
  • Bradford este un oraș industrial cu circa 500.000 de locuitori.
  • Harrogate este un oraș cunoscut pentru spa-urile sale și izvoarele termale.

Pentru mai multe informații, vizitați aceste site-uri:

https://www.visitleeds.co.uk/

https://www.visitbradford.com/

https://www.visitharrogate.co.uk/


Ce vreme să vă așteptați

Vremea în Leeds, în noiembrie, este rece și vântoasă, cu temperaturi între 6°C și 11°C. Luați cu voi o pelerină, deoarece în luna noiembrie, în medie, plouă timp de 17 zile.


Conectati-va cu Tripdeals.ro

Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.

Aceasta este o propunere de vacanță individuală și rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dvs. prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot fi modificate fără notificare de către companiile aeriene și/sau furnizorii fiecărui serviciu in parte.

Postari asemanatoare