Vești bune pentru Olteni! Bilete dus-întors cu Wizz Air din Craiova spre Bruxelles de la 30 EUR

 Vești bune pentru Olteni! Bilete dus-întors cu Wizz Air din Craiova spre Bruxelles de la 30 EUR

Wizz Air este cel mai mare operator de pe Aeroportul Craiova. Printre destinațiile sale din capitala Băniei se numără și Aeroportul Charleroi, situat la 44 km de Bruxelles.

Datele propuse pentru zbor:

Preț: 30 EUR (Basic Economy, fără bagaj de cabină mare sau de cală)


Alte date disponibile:


Cazare recomandată
Vă sugerăm să vă cazați la Meininger Hotel Bruxelles Gare du Midi, un hotel cu un rating foarte bun pe Booking (8,1). Gara du Midi este gara principală din Bruxelles și este locul de unde pleacă și unde sosesc autobuzele din/spre Aeroportul Charleroi.

Meininger este un lanț de hoteluri de tip „budget” (similar cu Ibis Styles sau Travelodge), prezent mai ales în Europa Centrală.

Prețul pentru o noapte într-o cameră dublă fără mic dejun este de 109 EUR.


Despre Bruxelles
Bruxelles este cel mai mare oraș și centrul istoric al Regiunii Bruxelles-Capitală, fiind totodată și capitala Regiunii Flamande și a Belgiei. De asemenea, orașul găzduiește principalele instituții ale Uniunii Europene, ceea ce îl face centrul administrativ al acesteia.

Bruxelles este faimos și pentru statuia „Manneken Pis” și pentru „Atomium”, simboluri emblematice ale orașului.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial al Agenției de Turism din Bruxelles.


Vremea în Bruxelles

Noiembrie este o lună rece în Bruxelles. Temperatura poate scădea până la 4°C sau chiar mai jos în zilele cu ploaie și vânt, iar maximele rareori depășesc 9°C.


Conectati-va cu Tripdeals.ro

Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.

Aceasta este o propunere de vacanță individuală și rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dvs. prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot fi modificate fără notificare de către companiile aeriene și/sau furnizorii fiecărui serviciu in parte.

Postari asemanatoare