Toamnă cu soare în Malta! Bilete dus-întors din București de la 49 EUR

 Toamnă cu soare în Malta! Bilete dus-întors din București de la 49 EUR

Aeroportul din capitala Maltei, Valletta, este deservit atât de Wizzair, cât și de Ryanair, cu plecări din București. În această toamnă, ambele companii oferă bilete la prețuri foarte accesibile pentru cei care doresc să exploreze insulele ce formează această țară, situată în centrul Mării Mediterane.

Datele propuse pentru zbor:

Preț: 49 EUR (Basic Economy, fără bagaj de cabină mare sau de cală)

Alte date disponibile:


Cazare recomandată:

Vă sugerăm să vă cazați în pitorescul sat pescăresc Marsaskala, situat în sudul insulei Malta. Acest sat reprezintă o alternativă mai accesibilă decât bine-cunoscutele St. Julian’s sau Sliema, fiind bine conectat cu Valletta.

În Marsaskala, recomandăm Melita Rooms, un apartament situat în centrul satului, cu vedere la mare, la un preț de 73 EUR/noapte.


Despre Malta:

Malta este un arhipelag situat în centrul Mediteranei, între Sicilia și coasta Africii de Nord. Este cunoscută pentru siturile sale istorice, legate de o succesiune de conducători, printre care romani, mauri, cavalerii Sfântului Ioan, francezi și britanici. Atracțiile includ cetăți, temple megalitice și Hipogeul Ħal Saflieni, un complex subteran de săli și camere funerare datând din aproximativ 4000 î.Hr.

Marsaskala este un sat de pe litoral, inițial locuit de pescari, dar acum o destinație turistică populară. Autobuzele 91, 92 și 93 conectează Marsaskala de autogara Valletta în mai puțin de 40 de minute și de Hipogeul Ħal Saflieni în aproximativ 30 de minute.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial al Agenției de Turism din Malta.


Vremea în Malta:

Temperatura medie zilnică în noiembrie variază între 17°C și 21°C. Seara, vremea poate deveni ușor răcoroasă, așa că este recomandat să aveți o jachetă lejeră sau un pulover pentru nopțile mai reci. În general, temperaturile sunt plăcute pentru activități în aer liber și pentru a explora atracțiile din Malta.


Conectati-va cu Tripdeals.ro

Alăturați-vă grupului nostru de Facebook pentru a descoperi cele mai bune oferte, idei de vacanță, sfaturi practice și experiențe de călătorie.

Aceasta este o propunere de vacanță individuală și rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dvs. prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot fi modificate fără notificare de către companiile aeriene și/sau furnizorii fiecărui serviciu in parte.

Postari asemanatoare