Revelion de Neuitat la Istanbul: Zboruri începând de la 123€ din România, Moldova și Ungaria!

 Revelion de Neuitat la Istanbul: Zboruri începând de la 123€ din România, Moldova și Ungaria!

Istanbulul este renumit pentru atmosfera sa unică de Revelion, care aduce laolaltă tradițiile turcești și spectacole moderne. Seara de Anul Nou este marcată de petreceri, focuri de artificii impresionante și mese festive în restaurante de lux sau tradiționale. Una dintre atracțiile principale este spectacolul focurilor de artificii de pe Bosfor. Mii de oameni se adună de-a lungul malurilor pentru a admira explozia de culori care luminează cerul și reflectă pe apele Bosforului. Cele mai bune locuri pentru a te bucura de acest spectacol sunt în zona Ortaköy, Galata și pe diverse terase sau restaurante cu vedere panoramică.


Zboruri:

Din București catre Istanbul International Airport (pe partea Europeana)

Din Budapesta catre Istanbul International Airport (pe partea Europeana)

Din Budapesta catre Istanbul Sabiha Gökcen Airport (pe partea Asiatica)

Din Brasov catre Istanbul International Airport (pe partea Europeana)

Din Chișinău catre Istanbul International Airport (pe partea Europeana)

Din Cluj catre Istanbul International Airport (pe partea Europeana)

Verificati aici alte date

Aceste tarife sunt pentru zboruri în clasa Basic Economy, fără bagaj de cală.


Cazare:
Pentru a te bucura la maximum de vacanța ta de Revelion la Istanbul, îți recomandăm Hotel The Public, un hotel de 4 stele situat în inima orașului, la doar câțiva pași de faimosul cartier Taksim. Hotelul se bucură de o notă excelentă de 8,6 pe Booking.com, fiind apreciat pentru locația sa centrală, serviciile de calitate și atmosfera elegantă.

Cu prețuri începând de la 282€ pentru o cameră dublă cu mic dejun inclus pentru două nopți, Hotel The Public este o opțiune ideală pentru cei care doresc să fie aproape de toate atracțiile principale și să se bucure de confort și rafinament. Hotelul este perfect poziționat pentru cei care vor să exploreze viața de noapte vibrantă din Taksim sau să se plimbe pe faimoasa stradă Istiklal, plină de magazine, restaurante și cafenele.

 


Asigurare de călătorie:
Călătorește fără griji cu asigurarea de călătorie de la AXA Assistance! Indiferent dacă te bucuri de un city break sau explorezi destinații exotice, asigurarea de călătorie te protejează în caz de evenimente neprevăzute: bagaje pierdute, zboruri anulate, probleme medicale sau accidente. Cu acoperire completă și asistență non-stop, te poți bucura de vacanța ta în siguranță, știind că ești protejat. Acum beneficiezi de 30% reducere! Profită de această ofertă exclusivă și călătorește liniștit oriunde în lume.
Rezervă-ți asigurarea acum: AXA Asigurare – 30% Reducere


Rămâi conectat când esți în străinătate:
Nu mai este nevoie să căuți un pachet de date de la un operator local când călător esți în străinătate! Un eSIM Airalo iți oferă acces la servicii mobile (date, apeluri și mesaje text) fără a schimba SIM-ul fizic. Pachetele Airalo sunt economice, sigure și disponibile în peste 200 de țări și regiuni. Alege pachetul potrivit aici.


Conectează-te cu Tripdeals.ro:


Disclaimer:
Acestea sunt propuneri pentru vacanțe individuale. Rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dumneavoastră prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot suferi modificări fără notificare prealabilă din partea companiilor aeriene și/sau a furnizorilor fiecărui serviciu.

 

Postari asemanatoare