Zboruri spre Catania din București, Budapesta, Iași și Cluj – de la doar 51 Euro dus-întors!

 Zboruri spre Catania din București, Budapesta, Iași și Cluj – de la doar 51 Euro dus-întors!

Din Bucuresti fără escală cu Wizzair si Ryanair, începând de la 51 Euro

Din Budapesta fără escală cu Wizzair, începând de la 55 Euro

Din Cluj fără escală cu Wizzair, începând de la 67 Euro

Din Iași fără escală cu Wizzair, începând de la 101 Euro

Verificati aici alte date

Aceste tarife sunt pentru zboruri în clasa Basic Economy, fără bagaj de cală.


Cazare:
Pentru cazare, îți propunem două opțiuni excelente în funcție de preferințe:

  1. Hotel Stesicorea Palace – Catania
    Situat în centrul orașului Catania, acest hotel de 3 stele este apreciat pentru poziția sa excelentă și raportul calitate-preț. Cu o notă de 8,0, oferă camere duble confortabile de la 52 Euro/noapte, fiind ideal pentru cei care doresc să exploreze orașul.
  2. Gran Bretagna Boutique Hotel Ortigia – Siracusa
    Pentru o experiență elegantă în insula Ortigia, Siracusa, acest hotel boutique de 3 stele, cotat cu 8,6, oferă camere duble de la 84 Euro/noapte, combinând confortul cu farmecul baroc al locației.

Am scris un articol separat despre ce ai de facut in Catania, Siracusa, Etna, Taormina si Noto.

Citeste-l aici!


Asigurare de călătorie:
Călătorește fără griji cu asigurarea de călătorie de la AXA Assistance! Indiferent dacă te bucuri de un city break sau explorezi destinații exotice, asigurarea de călătorie te protejează în caz de evenimente neprevăzute: bagaje pierdute, zboruri anulate, probleme medicale sau accidente. Cu acoperire completă și asistență non-stop, te poți bucura de vacanța ta în siguranță, știind că ești protejat. Acum beneficiezi de 30% reducere! Profită de această ofertă exclusivă și călătorește liniștit oriunde în lume.
Rezervă-ți asigurarea acum: AXA Asigurare – 30% Reducere


Rămâi conectat când esți în străinătate:
Nu mai este nevoie să căuți un pachet de date de la un operator local când călător esți în străinătate! Un eSIM Airalo iți oferă acces la servicii mobile (date, apeluri și mesaje text) fără a schimba SIM-ul fizic. Pachetele Airalo sunt economice, sigure și disponibile în peste 200 de țări și regiuni. Alege pachetul potrivit aici.


Conectează-te cu Tripdeals.ro:


Disclaimer:
Acestea sunt propuneri pentru vacanțe individuale. Rezervările de zbor și cazare trebuie făcute direct de dumneavoastră prin linkurile de mai sus. Prețurile afișate sunt valabile la momentul publicării, dar pot suferi modificări fără notificare prealabilă din partea companiilor aeriene și/sau a furnizorilor fiecărui serviciu.

Postari asemanatoare